Cadrul și condițiile de utilizare

Informațiile menționate mai jos reglementează utilizarea de către tine a site-ului www.hidrostyle.ro. , care este site-ul oficial al HIDROSTYLE SRL, dezvoltat cu scopul de a constitui o sursă generală de informare, acces la achizita si prezentarea serviciilor si produselor noastre.

Prin accesarea acestui site, a materialelor și informațiilor prezentate în cadrul său, confirmi că ai citit, înțeles, acceptat și agreat următoarele termene și condiții

Pentru o mai buna claritate a cuvintelor folosite in site si pe aceasta pagina, va rugam sa tineti cont de urmatoarele definitii si informatii:
• “Site” inseamna in continuare site-ul de internet https://hidrostyle.ro/“
• Serviciul” inseamna orice serviciu oferit pe Site, si/sau orice modul sau componenta a acestuia;
• “Utilizatorul” inseamna in continuare orice persoana care viziteaza sau acceseaza Site-ul, care isi creaza cont pe Site

1. CUM COMAND

• pentru a realiza o comanda online in vederea achizitiei unui produs sau serviciu de pe site va recomandam sa va inregistrati. Este important ca aceste date sa fie corecte pentru a nu exista probleme viitoare cu livrarea prin courier sau eliberarea facturii. Prin inregistrare si utilizarea contului creat, Utilizatorul accepta in intregime si neconditionat prevederile acestor Termene si Conditii si intelege sa utilizeze si/sau sa achizitioneze serviciile clubului in stricta conformitate cu acestea. Comenzile pot fi efectuate doar daca aveti minim 18 ani,
• alege orice serviciu sau produs dorit, dupa rasfoirea site-ului, prin accesarea butonului Adauga in cos. La serviciile ce includ pachete de educatie acvatica tratati cu importanta informatiile cu privire la perioada de valabilitate si perioada de gratie a pachetului ales, precum si analizele medicale solicitate de club la inscriere.
• o data accesat acest buton, produsul sau serviciu ales se va regasi in COS (respectif in dreapta sus a paginii)
• la valoarea cosului se va afisa valoarea transportului, in cazul produselor ce sunt necesare sa ajunga fizic la dvs
• daca doriti sa modificati continutul cosului, apasati pe butonul COS si din pagina deschisa puteti modifica cantitatea din fiecare produs si/sau serviciu sau puteti sa stergeti.
• daca aveti observatii de adus la comanda dvs (intrebari, sugestii, etc), va rugam sa le mentionati in campus Observatii.
• daca doriti sa finalizati comanda apasati butonul Finalizare comanda/Plateste.
• daca veti alege sa achitati comanda online , prin card (procesatorul nostru de plati este….), veti primi un mail cu datele de validare si intrare in posesie a comenzii dvs. In cazul transferului bancar veti primi initial o FACTURA PROFORMA, iar datele de validare va vor fi trimise dupa confirmarea plati. Nu acceptam plata in sistem ramburs!
• livrarea produselor si/sau a voucherelor cadou se va face catre compania de courier aleasa de club in maxim 48 ore, dupa confirmarea platii (prin transfer bancar sau online).

2. Proprietatea site-ului și drepturile de proprietate intelectuală

Întregul conținut al site-ului este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate.

Acest site este deținut și întreținut de către HidroStyle. În lipsa altor precizări, toate drepturile de proprietate intelectuală (incluzând aici drepturile de autor și drepturile asupra bazei de date) privind mărcile comerciale, mărcile de servicii, logo-urile și toate celelalte materiale prezentate în acest site aparțin HIDROSTYLE SRL.

HIDROSTYLE SRL își rezervă toate drepturile cu privire la cele de mai sus și își va exercita la nevoie aceste drepturi în limitele permise de lege. Nimic din conținutul acestui site nu constituie o licență sau dreptul de a utiliza vreo imagine, marca comercială, marca de servicii, logo-ul sa alte materiale prezentate pe site de către vreo persoană. Este interzisă reproducerea, distribuirea sau publicarea de materiale de pe site de către vreo presoană fără acordul scris prealabil din partea HIDROSTYLE SRL.

Descărcarea sau copierea prin alte metode a materialului de pe site nu transferă către persoana în cauză drepturile asupra materialelor de pe site. Orice date transmise către acest site devin proprietatea HidroStyle, pot fi utilizate de către HidroStyle în orice scop dacă acesta se încadrează în limitele legii și pot fi dezvăluite la discreție, inclusiv către orice tip de autorități. Ești responsabil pentru respectarea tuturor legilor și actelor normative care se aplică în cazul tău.

3. Declarația HIDROSTYLE privind datele cu caracter personal

Ne asumă angajamentul de a respecta datele tale cu caracter personal și de a ne conforma prevederilor legale aplicabile privind protecția acestora.

4. Ce sunt datele cu caracter personal?

Datele cu caracter personal sunt informații referitoare la o persoană fizică cum sunt numele si prenumele, adresa, data nașterii, numărul de telefon, e-mailul, date de identitate, numarul si varsta copiilor, status parental, etc. De regulă, primim aceste date de la tine atunci când completezi un formular, online sau pe hârtie, semnezi un contract, ne trimiți un mesaj, in e-mail sau vorbim la telefon.
Atunci când accesezi website-ul nostru, serverele noastre creează în mod automat înregistrări ale vizitei tale. Aceste înregistrări includ, de obicei, adrese IP, numărul de accesări, pagina de Internet de la care te-ai conectat și alte date. Pentru mai multe informații, te rugăm să consulți documentul privind fișierele de tip cookie: Politica Cookies

5. În ce scop procesăm datele?

HIDROSTYLE SRL procesează date cu caracter personal pentru furnizarea de oferte pentru produsele și serviciile educationale (spre exemplu: pentru efectuarea unei programari, recomandarea de anumite servicii specifice anumitor categorii de varsta), încheierea și executarea de contracte, pentru analize interne destinate îmbunătățirii și dezvoltării de produse și servicii, pentru identificarea și prevenirea fraudelor, marketing, prin transmitere de oferte generale sau personalizate ale HIDROSTYLE SRL sau partenerilor săi, statistică, cercetare de piață, îndeplinirea obligațiilor legale etc.

6.Condițiile în care sunt procesate datele tale?

HIDROSTYLE SRL procesează date doar cu consimțământul tău, atunci când are o obligație legală sau poate justifica un interes legitim superior.

Tratam securitatea datelor tale foarte serios, prin adoptarea și revizuirea periodică a măsurilor de securitate, tehnice și organizatorice, menite să protejeze datele împotriva accesului neautorizat, modificării, dezvăluirii sau distrugerii neautorizate.

Accesul la date este permis doar persoanelor autorizate de HIDROSTYLE SRL care și-au însușit în prealabil obligațiile de confidențialitate.
Prelucrarea datelor tale personale se va realiza pe toată perioada necesară indeplinirii scopurilor pentru care au fost colectate.

Care sunt drepturile tale?
• Ai dreptul de a fi informat cu privire la datele tale cu caracter personal pe care HIDROSTYLE SRL le deține
• Ai dreptul de a solicita ștergerea sau actualizarea datelor incomplete, incorecte sau care nu mai sunt de actualitate
• Ai dreptul, pentru motive întemeiate și legitime, de a te opune anumitor prelucrări de date, cu excepția cazurilor în care există dispoziții legale contrare sau nu îți vom putea oferi serviciile solicitate în lipsa respectivelor date
• Ai dreptul de a solicita încetarea prelucrării datelor tale în scop de marketing direct sau pentru crearea de oferte personalizate
Pentru exercitarea oricăruia din aceste drepturi trebuie doar să trimiți o cerere la sediul administrativ al HIDROSTYLE SRL din Str. Mihai Eminescu, Nr. 18, Tunari, Ilfov (077180) sau prin E-mail: office@hidrostyle.ro

Totodată, ai dreptul de a te adresa Autorității Naționale pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal pentru apărarea oricăror drepturi garantate de legislația privind protecția datelor cu caracter personal care ți-au fost încălcate.

7. Limitarea raspunderii

În nicio împrejurare, HIDROSTYLE SRL nu răspunde pentru nici o pagubă (directă sau indirectă) adusă ție sau oricărei alte părți, referitoare la utilizarea acestui site și a informațiilor pe care acesta le cuprinde – de către tine sau altă persoană.

HIDROSTYLE SRL își rezervă dreptul de a fi despăgubit sau absolvit, împreună cu angajații săi, de orice răspundere sau taxă legală, stricăciune, pierdere, cost și orice altă cheltuială în relaţie cu revendicările sau acţiunile aduse împotriva clubului, apărute în urma oricărei încălcări de către dvs. a Termenilor şi Condiţiilor sau a altor responsabilităţi născute din utilizarea acestui site.

Chiar dacă am luat toate măsurile ca informația prezentată pe acest site să fie exactă și corectă, nici HIDROSTYLE SRL nu poate fi răspunzătoare de inexactități care pot apărea pe acest site. Utilizatorii sunt responsabili pentru evaluarea exactității, completitudinii și utilității informațiilor disponibile pe acest site.

8.Aspecte juridice

Orice plângere au dispută determinată sau legată de utilizarea acestui site, a conținutului său sau a materialelor prezente vor fi guvernate de către legislația română în vigoare.

Termenele și condițiile de utilizare a acestui site pot fi modificate oricând fără o notificare prealabilă. Ești de acord să recitești această secțiune a site-ului în mod regulat, iar accesul tău continuu sau utilizarea acestui site vor constitui dovada că ai fost de acord cu aceste schimbări.

HIDROSTYLE SRL se angajează să trateze detaliile personale obținute în concordanță cu legislația română în vigoare.

9.Legătura cu alte site-uri

Site-ul poate conţine legături web sau trimiteri către alte site-uri considerate de HIDROSTYLE SRL utile în ceea ce priveşte conţinutul site-ului său şi care nu se află neaparat sub controlul sau îndrumarea noastra.

În cazul utilizării acestor legături web sau trimiteri, se vor aplica condiţiile generale de utilizare corespunzătoare acelor site-uri.

In aceste cazuri, HIDROSTYLE SRL nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informaţiilor prezente pe site-urile unor terţi, la care se face trimitere de pe site-ul său.

10.Limitări de ordin tehnic ale serviciilor

Administratorul nu îşi asumă nici o responsabilitate în cazul în care serviciile site-ului nu pot fi accesate de către Utilizatori, pe o perioadă nelimitată de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

11. Actualizări ale Termenilor și Condițiilor

Este posibil să fie necesar să revizuim în viitor aceasta pagina, caz in care vom semnala versiunea actualizată modificând data „Ultimei actualizări” din partea de sus a Termenelor și Condițiilor. După data la care varianta actualizata intră în vigoare (in maxim 48 de ore de la publicare), accesarea site-ului nostru va reprezenta acceptarea de către dvs. a respectivilor Termene și Condiții actualizate.

Prezenta versiune a acestei pagini a fost redactată în limba engleză și în limba română și în caz de neconcordanțe între cele două versiuni, versiunea în limba română va prevala.

12. Contact

Dacă aveți întrebări, reclamații sau aveți nevoie de informații suplimentare despre aceste Termene și Condiții, vă rugăm să ne contactați la: HIDROSTYLE SRL din Str. Mihai Eminescu, Nr. 18, Tunari, Ilfov (077180) sau prin E-mail: office@hidrostyle.ro

Vom face tot posibilul să răspundem solicitării dumneavoastră în cel mai scurt timp posibil.

 

Cere ofertă