In universul nostru Spa & Wellness, luxul si relaxarea se impletesc intr-o simfonie de senzatii. Dusurile emotionale trezesc simturile si revigoreaza spiritul, sezlongurile termice detensioneaza corpul, iar salina completeaza experienta de rasfat cu multiplele beneficii pentru sanatate.

Dusuri emotionale

Avand in general un design minimalist, dusurile emotionale reprezinta o interactiune intre jeturi de apa, culori, temperaturi si arome intr-o multitudine de combinatii diferite, oferind o experienta emotionala si senzoriala care creeaza atmosfere in continua schimbare, in armonie cu trupul.

Vezi produsele


Masina de gheata

Masinile de gheata sunt experiente unice si revigorante, aducand un strop de iarna in orice mediu. Acestea sunt dispozitive speciale care produc fulgi de gheata, oferind o senzatie racoritoare si revitalizanta.

Vezi produsele


Sezlonguri

Sezlongurile termice ofera momente de relaxare dupa o sesiune de hidroterapie, sauna finlandeza sau baie de aburi si au un efect pozitiv asupra sistemelor nervos, muscular si cardiovascular. Acestea sunt incalzite la 38-39 °C, dar pot fi reglate in functie de preferinte. Sezlongurile termice pot fi proiectate pentru a completa orice estetica si pot fi utilizate atat la interior, cat si in medii exterioare.

Vezi produsele


Salinizatoare

Salinizatoarele produc o ceata extrem de fina si uscata dintr-o solutie de sare ultrapura, folosind un sistem cu ultrasunete sau o pompa solenoidala cu diafragma de inalta presiune. Aceasta ceata densa este distribuita in incapere printr-un curent de aer generat de salinizator, creand astfel un climat similar celui marin.

Vezi produsele

Programeaza o discutie cu un specialist:

 

Cere ofertă