Situat într-un peisaj natural de vis din județul Vâlcea, Forest Retreat & Spa nu este doar un loc de relaxare, ci un refugiu unde vă puteți reconecta cu sinele interior și cu natura.
Hidrostyle a avut plăcerea de a contribui la realizarea centrului spa, aducând un plus de rafinament și relaxare prin instalarea unei căzi cu hidromasaj – brand Caldera Spas, a două saune finlandeze și a unui perete de sare de Himalaya.

Modelul Geneva de la Caldera Spas îmbină cu succes designul sofisticat și caracteristicile premium. Echipată cu 55 jeturi, leduri ambientale și un panou de control intuitiv, această cadă cu hidromasaj este alegerea perfectă pentru sesiunile de relaxare. Compact, dar puternic, modelul dispune de un sistem premium de filtrare a apei, izolație inovatoare FiberCor și încălzitor economic din titan.

Cele 2 saune finlandeze aduc împreună elementele de design clasic și funcționalitatea modernă. Interiorul și mobilarea au fost realizate din lemn de plop termotratat, lemn care se bucură de densitate ridicată pentru durabilitate, granulație naturală pentru frumusețe și rezistență la coroziune pentru longevitate. Experiența de relaxare este completată de iluminarea ambientală cu LED care creează o atmosferă liniștitoare.
La exterior, saunele au un aspect estetic deosebit, datorită fațadei realizate din sticla securizată.

Peretele din sare de Himalaya din incita salinei este realizat de echipa Hidrostyle și are dimensiuni aproximative de 9.31 x 1.32 m.


Cadă cu hidromasaj
• Model Geneva, seria Utopia, brand Caldera Spas
• Dimensiuni 2.26 x 2.26 x 0.97 m
• 6 locuri hidromasaj


Saună uscată finlandeză
• Lambriu interior și mobilare din lemn de plop termotratat
• Cromoterapie cu LED
• Ușă de sticlă de 8 mm


Perete din sare de Himalaya
• Dimensiuni 9.31 x 1.32 m

Cere ofertă

Cere ofertă

Răspundem în cel mai scurt timp