Sisteme Prelata Automata

Sisteme de acoperire pentru jacuzzi si piscine

Accesul la minipiscina Dvs, nu a fost niciodata mai simplu: printr-o simpla rasucire a unei chei!

Produsele Covana nu sunt doar sisteme de acoperire. Sunt, de asemenea, pavilioane automatizate care ofera un confort sporit, sigurantă si intimitate.

Fabricate in Canada din materiale de cea mai inalta calitate, sistemele Covana sunt concepute pentru a rezista in cele mai severe conditii climatice, reducand in acelasi timp costurile pentru produse de intretinere, apa si facturi de incalzire inutile.

Sistemele Covana se fixeaza in siguranta, fie ridicate sau inchise. Acestea va permit sa controlati accesul la minipiscina, tinand departe vizitatorii nedoriti.

10 motive pentru care sa alegeti sistemele Covana:

Complet automatizat

Mai puțin efort, mai mult confort. Sistemele Covana, singurele pavilioane automatizate, pot fi ridicate sau coborâte cu un comutator cu cheie.

2 în 1

Avantajele unui acoperis si ale unui pavilion sunt acum combinate intr-un singur produs inovator.

Siguranta

Sistemele Covana acopera si blocheaza minipiscina in siguranta si previne accesul copiilor sau al persoanelor straine la minipiscina dvs.

Intimitate

Paravanele retractabile optionale va ofera solitudine si intimitate.

Eficienta energetica

Stratul izolator este de doua ori mai eficient decat cel al unui sistem de acoperire traditional. Acest design eficient garanteaza reducerea consumului de energie si de apa.

Durabilitate

Sistemele Covana sunt foarte rezistente in timp datorita structurii de aluminiu si acoperisului rigid fabricat din termoplastic ABS monobloc.

Design inovator

Cand este inchis, un sistem Covana nu va obstructiona privelistea.

Simplitate

Sistemele Covana sunt compatibile cu toate brandurile de minipiscine sau swim spa si pot fi instalate pe multe suprafete, necesitand doar un circuit electric de 220 Volti / 10 Amp.

Satisfactie

Elegante, moderne si silentioase, sistemele Covana completeaza perfect orice model de minipiscina.

Conditii meteo severe

Unele produse de acoperire traditionale se pot deteriora sub greutatea unui strat de zapada, insa sistemele Covana sunt concepute pentru a rezista iernilor grele.

OASIS

Cere ofertă

Răspundem în cel mai scurt timp

    Programeaza o discutie cu un specialist:
    Cere ofertă